Maa-artisokkakeitto

Kuori artisokat ja pilko niitä.

Kuori perunat ja piko hieman pienemmäksi kuin artisokat.

Keitä vedessä, johon lisäät kasvisliemen.

Soseuta keitto ja viimeistele se creme bonjour valkosipuli-yrttivalmisteella.

Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1478 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 3.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi5.5g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit0.4g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g7kcal0g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko12g4kcal0g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g31kcal0g5.2g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318643