Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5g17kcal0.5g3.5g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.5g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g64kcal2g7.6g2.8g0.4g
Valittu annoskoko12g32kcal1g3.8g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g16kcal0.5g1.9g0.7g0.1g
Arvot/100g100g276kcal8.6g32.8g12.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531