Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g5.7g13kcal1.1g0g1g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g0.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g2.8g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho (X-tra)1.4g5.4kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g47kcal3.2g3.2g2.4g0.2g
Valittu annoskoko12g23kcal1.6g1.6g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.8g0.8g0.6g0.1g
Arvot/100g100g202kcal13.8g13.8g10.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519