Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)2.4g1kcal0g0.2g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g1.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.5g4.1kcal0.5g0g0.2g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 2.5g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g18kcal1.2g2g0.6g0g
Valittu annoskoko11g9kcal0.6g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g80kcal5.3g8.8g2.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185