Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 4.4g2.4kcal0.1g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.6g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Voi 0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g38kcal2.2g1.2g2.6g0g
Valittu annoskoko12g19kcal1.1g0.6g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.6g0.3g0.7g0g
Arvot/100g100g161kcal9.4g5.1g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023