Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4.7g2kcal0.5g0g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g3.1g17kcal0.3g1.1g1.2g0g
Semper mangoa soseena3.1g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g46kcal1.6g4.2g2.4g0g
Valittu annoskoko12g23kcal0.8g2.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.4g1.1g0.6g0g
Arvot/100g100g200kcal7g18.3g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658