Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell2.1g2.3kcal0.5g0g0g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g2.3g0.4kcal0g0g0g0g
Parsakaali pakaste Rainbow2.3g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)1g1.7kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g0.8g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g21kcal1.6g0.2g1.4g0.2g
Valittu annoskoko12g11kcal0.8g0.1g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.1g0.4g0.1g
Arvot/100g100g91kcal7g0.9g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515