Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Juuriselleri 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 1.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g1.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Fenkoli, annos 100g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0kcal0g0g0g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g13kcal0.2g2.4g0.2g0.4g
Valittu annoskoko12g7kcal0.1g1.2g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g58kcal0.9g10.3g0.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840