Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 3.7g4.4kcal0.8g0g0.1g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2.2g1.9kcal0g0.1g0.2g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g19kcal1.6g0.8g1g0g
Valittu annoskoko12g9kcal0.8g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g81kcal6.9g3.4g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391