Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)1g3.1kcal0.1g0.6g0g0.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 4.9g6.3kcal1g0g0.2g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli 1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%0.3g0.3kcal0.1g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti 2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g27kcal2.6g1.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko12g14kcal1.3g0.8g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.7g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g116kcal11.2g6.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550