V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.3g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Aprikoosi, kuivattu 0.4g1kcal0g0.2g0g0g
Luumu kivetön 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)0.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.1g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.1g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.3g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g15kcal0.4g2.2g0.4g0.8g
Valittu annoskoko12g8kcal0.2g1.1g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g66kcal1.7g9.4g1.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720