Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 7.9g13kcal1.7g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g53kcal3.4g0.2g4.2g0g
Valittu annoskoko12g26kcal1.7g0.1g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.9g0.1g1.1g0g
Arvot/100g100g228kcal14.7g0.9g18.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=393037