Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.9g6.4kcal0g0g0.7g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Munan keltuainen0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g0.6g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g4.7g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1.2g0.9kcal0g0g0.1g0g
Smetana0.9g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g50kcal0.6g5g2.8g0.4g
Valittu annoskoko12g25kcal0.3g2.5g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.2g1.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g217kcal2.6g21.6g12.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946