Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy3.8g20kcal0.3g1.2g1.6g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.6g9kcal0.3g0.1g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g86kcal2.6g2.6g7.2g0g
Valittu annoskoko12g43kcal1.3g1.3g3.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g22kcal0.7g0.7g1.8g0g
Arvot/100g100g367kcal11.1g11.1g30.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478