Katkarapupiiras

Pohja: Sekoita voi ja kuivat aineet yhteen.

Lisää kermaviili, mutta älä vaivaa.

Sekoita tomaatti ja oliivit keskenään, mausta tuoreella basilikalla, mustapippurilla ja yrttisuolalla ja kaada vuokaan taikinapohjan päälle.

Sekoita muna, kerma ja juustoraaste ja kaada tomaattiseoksen päälle vuokaan.

Paista 20-30 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Jaakkok
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.9kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.8g6.3kcal0.2g1.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.9g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliivi kivetön musta rainbow0.5g0.8kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu 1.9g1.3kcal0.3g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.9g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 0.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Muna, annos 60g1.1g1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g48kcal2g3g3.4g0.2g
Valittu annoskoko12g24kcal1g1.5g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.5g0.8g0.9g0.1g
Arvot/100g100g209kcal8.7g13g14.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=203460