Kurkkuahven

500 g ahvenfileitä
• 150 g kurkkua
• 1 tl suolaa
• 3 rkl etikkaa
• 2 dl kermaa
Ohjeet
Leikkaa kurkku tikuiksi.

Lisää suola, anna maustua 10 min. Lisää etikka, anna muhia ½ h. Paista ahvenfileet pannussa, lisää kurkut ja anna kypsyä pari minuuttia.

Lisää kerma ja hauduta 10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka7.8g6.6kcal1.4g0g0.1g0g
Etikka laimennettu (Eldorado), annos 5g0.7g0.2kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g34kcal3g0.4g2.4g0g
Valittu annoskoko12g17kcal1.5g0.2g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.8g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g147kcal12.9g1.7g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232850