Rahkapizza pohja

Resepti on The Good Morning -blogista.

Sekoita kananmuna ja maitorahka keskenään sekä kuivat aineet keskenään.

Lisää jauhot kananmuna-maitorahka seokseen ja esipaista 10 min 200c uunissa.

Lisää haluamasi täytteet päälle ja laita uuniin vielä 35-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Thuquach
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka pehmeä 0,3 % (Valio), annos 250g7.9g4.7kcal0.8g0.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.7g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g1.9g5.8kcal0.3g1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g26kcal2.6g2.8g0.6g0.4g
Valittu annoskoko12g13kcal1.3g1.4g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.7g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g111kcal11.1g12g2.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=382292