Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 1.1g0.7kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Herne 1.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Isot katkaravut (rainbow)2.5g2.5kcal0.6g0g0g0g
Tumma pikariisi, Risella1g3.5kcal0.1g0.7g0g0.1g
Basilika, tuore0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi3.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g22kcal1.6g1.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko12g11kcal0.8g0.8g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g95kcal6.9g6.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652