Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix1.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%2.6g4.4kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g16kcal1g1.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko12g8kcal0.5g0.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g67kcal4.3g5.1g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160