Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 7.8g11kcal1.2g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl3.1g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g45kcal2.6g0.6g3.6g0g
Valittu annoskoko12g23kcal1.3g0.3g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.7g0.2g0.9g0g
Arvot/100g100g193kcal11.1g2.6g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338502