Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g1g3.2kcal0.1g0.7g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g5.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g18kcal0.8g2.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko12g9kcal0.4g1.4g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3.4g12g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274