Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 0.9g3.9kcal0.2g0g0.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1.5g0.5kcal0.1g0g0g0g
Tomaatti 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Spagetti 0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g14kcal0.8g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko12g7kcal0.4g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g59kcal3.4g3.4g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143