Joben parsakaalisosekeitto

500g parsakaali
200g purjosipuli
150g sipuli
300g peruna
7 dl vesi
125g sulatejuusto
1 kpl kanaliemikuutio

Pilko, keitä liemikuutiovedessä, soseuta sauvasekoittimella ja lisää sulatejuusto, soseuta kerran.

Mausta valkosipulijauheella, mustapippurirouheella ja (suolalla).

Tarjoile tuorejuustosilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 497 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 2.9g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi4.1g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.7g2.1kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g10kcal0.4g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko12g5kcal0.2g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g42kcal1.7g2.6g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436046