Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.2g4.9kcal0g1.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.7kcal0g0g0.6g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl1.8g6.8kcal0.2g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Puolukka 1.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 2.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Neljänviljanhiutale 0.4g1.4kcal0g0.2g0g0g
Fariinisokeri0.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g49kcal0.8g7g1.4g0.6g
Valittu annoskoko12g25kcal0.4g3.5g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.2g1.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g213kcal3.4g30.2g6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260