Kinkkukastike pastalle ala Tuula

Kuullota sipuli voissa.

Lisää pastan keitinvettä desin verran.

Lisää kinkkukuutiot ja omena sekä ruokakerma.

Anna kiehua muutama minuutti.

Lisää tuorejuusto ja kuutioitu maustekurkku.

Mausta tarvittaessa suolalla.

Tarjoile pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt kinkkukuutio (Korpela), annos 50g3.1g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Voi 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 2.1g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g2.6g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Bonjour tuorejuusto 14% valkosipuli (Creme bonjour), annos 20g1g0.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g18kcal1.2g0.8g1.4g0g
Valittu annoskoko12g9kcal0.6g0.4g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g79kcal5.2g3.5g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=399228