Jauheliha-sulatejuusto-kastike

Jauheliha paistetaan ja maustetaan, (lisätään pilkottu ja kuullotettu sipuli), lisätään sulatejuusto paloiteltuna ja tomaattimurska, keitetään hiljaisella tulella 20 min, välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee kastiketta n. 1,1 l (800g - 1 kg). Annoksia 4 - 8 riippuen halutusta annoskoosta.

Maistuu ainakin spaghetin kastikkeena.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.7g10kcal0.7g0g0.8g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g3.9g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Naudanpaistijauheliha, annos 50g4.2g3.3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g30kcal2.6g0.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko12g15kcal1.3g0.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g8kcal0.7g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g126kcal11g3.4g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94573