Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.7g4.8kcal0.3g0g0.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paprika vihreä 1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g1.4g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g44kcal3.4g0g3.4g0g
Valittu annoskoko12g22kcal1.7g0g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.9g0g0.9g0g
Arvot/100g100g190kcal14.5g0g14.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236