Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Voi 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2g6.9kcal0g0.1g0.7g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2.6g0.9kcal0.1g0g0g0.1g
Kukkakaali 3.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g25kcal1g0.4g2g0.4g
Valittu annoskoko12g13kcal0.5g0.2g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.3g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g107kcal4.2g1.7g8.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149