Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)3.1g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.8g2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g23kcal1.8g1g1.2g0g
Valittu annoskoko12g12kcal0.9g0.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.5g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g98kcal7.7g4.3g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299353