Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 5.9g12kcal0.9g0g0.9g0g
Kaali, valkokaali5.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g27kcal2g0.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko12g13kcal1g0.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.5g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.5g1.7g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318914