Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio3.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Oivariini, 60 (100g)2g11kcal0g0g1.2g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g58kcal1.4g6g2.8g0.2g
Valittu annoskoko12g29kcal0.7g3g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g14kcal0.4g1.5g0.7g0.1g
Arvot/100g100g244kcal5.9g25.4g11.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318