Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g2.3g7.4kcal0.3g0g0.7g0g
Herkkusieni säilyke 3.1g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviini 0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g4.8g16kcal0.6g3.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g49kcal2g6.2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko12g24kcal1g3.1g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna6g12kcal0.5g1.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g209kcal8.5g26.5g6.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981