Makaronipata

Paista jauheliha ja sipulit (2 kpl).

Keitä makaronit (3dl raakaa).

Kuullota ja hauduta pannussa porkkanat (3 isoa) ja paprika (1 melko iso).

Mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Hennavak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.6g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Paprika punainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma 1.5g5.4kcal0.2g1g0g0.1g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1.8g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.4g3.6kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g35kcal1.8g2.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko12g17kcal0.9g1.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g9kcal0.5g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g150kcal7.8g11.2g7.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99341