Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2.3g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Uudet perunat keitetty3.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Keräkaali, 100g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g13kcal0.6g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko12g7kcal0.3g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g55kcal2.5g6.8g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745