Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.1g7.4kcal0.3g1.4g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Omena, keskikokoinen 200g4.2g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g51kcal1g7.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko12g25kcal0.5g3.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g13kcal0.3g2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g213kcal4.2g32.8g6.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210