Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.8g23kcal0.9g0.2g2g0g
Voi 0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Liivatelehti, gelatiini2.8g10kcal2.4g0g0g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g1.9g6.4kcal0.1g0.1g0.7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g1.9g4.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g102kcal7g1g7.8g0g
Valittu annoskoko12g51kcal3.5g0.5g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna6g26kcal1.8g0.3g2g0g
Arvot/100g100g432kcal29.7g4.2g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678