Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sokeri 2.8g12kcal0g2.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g4.4g25kcal1g0.4g2.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g112kcal2.6g6.4g8.4g1g
Valittu annoskoko12g56kcal1.3g3.2g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g28kcal0.7g1.6g2.1g0.3g
Arvot/100g100g475kcal11g27.1g35.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606