Metukka-Makaronisalaatti

1. Pilko missä tahansa järjestyksessä juusto, metvursti, omena ja suolakurkku pieniksi kuutioiksi, lisää myös tonnikala salaattipohjaan.

2. Keitä makaroni suolan kanssa, puoli kiloa kuivaa makaronia vastaa noin 1300g valmista tavaraa.

3. Lisää ensin makaroni salaattipohjaan ja sitten kermaviili.

4. Sekoita tasaiseksi.

5. Pistä tunniksi pariksi kylmään asettumaan.

Tästä hyvänmakuinen ja helppo salaatti vaikkapa illanistujaisiin (itse en ahneuksissani jaa-a tätä muille), luovuutta saa ja pitääkin käyttää, joten muuntele raaka-aineita mielesi mukaan, myös kevyemmäksi voi tämän tehdä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Anzmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Venäläinen meetvursti (Kotivara)1.6g6.8kcal0.3g0.1g0.6g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 4.7g4.5kcal0.1g0.9g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g1.2g3.4kcal0.4g0g0.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2.5g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tonnikala öljyssä 0.6g1.1kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g39kcal2.2g2.2g2.4g0g
Valittu annoskoko12g20kcal1.1g1.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g10kcal0.6g0.6g0.6g0g
Arvot/100g100g165kcal9.3g9.3g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=460625