Tonnikalalasagne

Kuumenna tomaattimurska, lisää joukkoon tonnikala, herkkusienet ja haluamiasi mausteita (itse käytän mustapippuria, suolaa, basilikaa ja oreganoa).

Kuumenna toisessa kattilassa maito, sulata joukkoon raastettu juusto ja lisää hieman maizenaa (1 rkl tms.).

Mausta valkopippurilla ja suolalla tai haluamillasi mausteilla.

Lado vuokaa ensin tomaattikastike, sitten pastalevyjä ja tämän jälkeen juustokastike.

Toista niin kauan, että kaikki on käytetty.

Paista 200 asteisessa uunissa alatasolla 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulitomaattimurska (Pirkka)3.9g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.8g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 2.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)2.3g3.8kcal0.6g0g0.2g0g
Herkkusieni säilyke 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana23g24kcal2.2g2.2g0.8g0g
Valittu annoskoko12g12kcal1.1g1.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.6g0.6g0.2g0g
Arvot/100g100g104kcal9.4g9.4g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90647