Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 4.9g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g2g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g9kcal0.2g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko12g5kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.8g4.2g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152153