Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g1g1.5kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili Ingman 10%3.1g3.7kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g0.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 6.6g15kcal1.2g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g44kcal3g1g3g0.2g
Valittu annoskoko12g22kcal1.5g0.5g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.8g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g186kcal12.6g4.2g12.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745