Soijarouhekastike (rouhe+tomaattimurska+paprika+ruokakerma)

1. Keitä soijarouhe pakkauksen ohjene mukaan (n. 10-15min) Laita mukaan mausteita (suolaa, oreganoa yms. mitä kaapista löytyy) tai kasvisleimikuutio.

2. Silppua sipuli, kuullota se ja hienonna/purista v. sipulin kynnet joukkoon.

Siivilöi soijarouhemössö ja iske se pannulle myös.

Kuutioi paprika sekaan.

Lisää mausteita! Jauhelihamauste on mainio.

Mausta niiku maustaisit jauhelihaa.

3. Paistele mössöä vähän aikaa, ja sitten laita tomaattimurska ja kerma joukkoon.

Anna kiehua hiljalleen n. 10min.

Maistele, haistele ja iske joukkoon mitä mieleen tulee (sinappi, ketsuppi yms)

4. Tarjoa pastan tai perunan kanssa :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Riitasointu1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma (Reformi), annos 100g2.3g6.3kcal1.4g0.1g0g0.4g
Tomaattimurska 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2.3g3.8kcal0.1g0.1g0.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g25kcal3g1g0.8g1g
Valittu annoskoko12g12kcal1.5g0.5g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.8g0.3g0.2g0.3g
Arvot/100g100g104kcal12.7g4.2g3.4g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129188