Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus3.8g2.6kcal0.6g0g0g0g
Paprika, punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g9kcal1.4g0g0.2g0g
Valittu annoskoko12g5kcal0.7g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.4g0g0.1g0g
Arvot/100g100g39kcal5.8g0g0.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154612