Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 7g1.3kcal0g0.2g0g0g
Hasselpähkinä 0.6g3.9kcal0.1g0g0.4g0.1g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.5g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Punainen linssi risenta 500g=6dl0.6g2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g3.1g5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g27kcal1g1.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko12g14kcal0.5g0.6g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna6g7kcal0.3g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g116kcal4.2g5.1g7.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251994