Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4.1g1.4kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 6.8g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g6kcal0.4g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko12g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g26kcal1.7g1.7g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=412266