Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.6g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g0.5g1.7kcal0.3g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g12kcal0.6g1.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko12g6kcal0.3g0.7g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g3kcal0.2g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g51kcal2.5g5.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304