Moussaka kesäkurpitsasta

Paista kesäkurpitsaviipaleita öljyssä pannulla hetki, siirrä lautaselle.

Ruskista jauheliha, lisää siihen sipulirenkaat, tomaattimurska ja sienet.

Mausta seos.

Valkokastike: kuumenna maito, vehnäjauhot ja juustoraaste (1 dl) keskenään, mausta suolalla ja pippurilla.

Lado uunivuokaan kerroksittain jauhelihaseosta ja kesäkurpitsaviipaleita, kaada valkokastike päälle, ripottele päälle vielä 0,5 dl juustoraastetta ja hiukka oreganoa.

Paista 175/35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Isomyy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.9g4.9kcal0.6g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Herkkusienet suolaliemessä (Rainbow), annos 115g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)0.7g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g20kcal1.6g0.8g1g0g
Valittu annoskoko12g10kcal0.8g0.4g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.4g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g84kcal6.8g3.4g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138482