Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 1.6g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ohrasuurimo 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Bataatti, kuorittu 1.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g19kcal1.2g1.6g0.8g0.2g
Valittu annoskoko12g9kcal0.6g0.8g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna6g5kcal0.3g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g78kcal5g6.7g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704