Suklaafondant

Sulata rasva ja suklaa.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot siivilän läpi ja lisää varovasti sekoittain rasva-suklaaseos.

Nostele muffinssivuokiin ja paista 190 asteessa 10 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Daffodil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g2.1g11kcal0.1g1.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Euroshopper margariini 60 %1.6g8.5kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g0.2g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Euroshopper margariini 60 %0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, X-tra0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g82kcal1.4g8.6g4.4g0g
Valittu annoskoko12g41kcal0.7g4.3g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna6g21kcal0.4g2.2g1.1g0g
Arvot/100g100g344kcal5.9g36.1g18.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151840