Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.4g17kcal0g0g1.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Banaani, kuorittu 3.1g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana24g75kcal1g7.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko12g38kcal0.5g3.9g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna6g19kcal0.3g2g1.1g0.1g
Arvot/100g100g315kcal4.2g32.8g17.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700